Condicions de venda

Llibreria Guia, amb domicili en Travessera de Gràcia 146 -0801Barcelona i amb N.I.F. 35107029J és el propietari de la pàgina web https://www.llibreriaguia.com (d'ara endavant la Web) i la posa a la disposició dels usuaris d'Internet, amb la fi tanta de proporcionar informació sobre els productes que s'ofereixen, com de permetre l'adquisició dels mateixos a través del portal.

Aquestes Condicions d'Ús i Venda estableixen els drets i obligacions dels usuaris de la web https://www.llibreriaguia.com en relació amb els productes que s'ofereixen a la botiga en línia i representen un contracte vinculant entre totes dues parts. Poden ser modificades o actualitzades sense previ avís, per la qual cosa han de llegir-se prèviament a la realització de la comanda.

1.- Formes de pagament.

Quan finalitzi la comanda, en l'email de confirmació de comanda apareixerà el compte bancari on han de fer efectiu el pagament.

Targeta de crèdit o dèbit Visa/Mastercad

Es pot realitzar el pagament amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segur.

Bizum

Es pot realitzar ingrés mitjançant la passarel·la de pagament segur en Bizum.

2.- Enviaments i Terminis de lliurament.

Les despeses d'enviament poden variar en funció de la localitat a la qual s'enviï i de l'import de la cistella. Aquests càlculs els realitzarà la cistella de la compra automàticament sense necessitat d'intervenció per part de l'usuari. Només haurà d'emplenar les seves dades en el cas en el qual seleccioni mètode d'enviament a domicili.

S'estableix unes despeses d'enviament de 4.80 euros per a tot el territori nacional i 5.80 per a les Illes Balears, per a imports inferiors a 60 euros.

No es realitzaran enviaments a Ceuta, Melilla, Andorra ni a les Illes Canàries. En aquests casos es pot realitzar la consulta per mail i enviarem informació dels costos addicionals.

El termini de lliurament serà de 48-72 hores des de la data d'enviament. Es pot sol·licitar un número de seguiment de l'enviament.

És possible recollir la comanda en la llibreria dins dels horaris de l'establiment sempre que s'hagi rebut confirmació que està disponible i preparat la corresponent comanda. Per a això cal indicar-ho en el formulari de compra i ens podrem en contacte quan la comanda es trobi preparat.

3.- Devolucions i canvis.

Per a la realització d'una devolució d'un producte amb el qual no estàs satisfet (excloent llibres) tens un termini de 14 dies des de la data de lliurament. Perquè et sigui reemborsat, has d'enviar un mail a info@llibreriaguia.com o telefonar al 932373942 indicant el motiu de la devolució i t'indicarem el procediment per a l'enviament de tornada del producte. El producte o productes han de complir el següent:

  • - Estar en perfecte estat, conservant el seu etiquetaje i embalatge original.
  • - Enviar-se de tornada de manera anàloga a com s'ha rebut, sempre protegint l'embalatge.

Quan rebem el paquet i comprovem que està en bones condicions, reintegrarem l'import al compte bancari que indiquis en un termini màxim de 7 dies, descomptant les despeses de l'enviament ocasionats.

Els costos d'enviament de la devolució són a càrrec del client, fins i tot si en la compra original haguessin estat gratuïts, tret que es tracti d'una devolució per defectes en la mercaderia o error en l'enviament. En aquest cas, no dubtis a cridar o escriure un mail per a avisar d'aquest fet i que et canviem el producte sense cost d'enviament per a tu.

Si en rebre el paquet observessis que està danyat per causa del transport, has d'indicar-lo en l'albarà que et lliura el transportista i contactar en el telèfon 932373942 o en l'info@llibreriaguia.com en les 24 hores següents a la seva recepció, perquè pugui fer la reclamació oportuna. La substitució es realitzarà sense cost per a tu. O si prefereixes cancel·lar la comanda, es descomptarien les despeses d'enviament i de recollida.

No s'acceptaran devolucions de llibres de text i dels articles que ho especifiquin en les seves característiques en realitzar la compra.